Úgy tűnik Ön még nem regisztrált oldalunkon. Kattintson ide a gyors és egyszerű regisztrációhoz!
Üdvözöljük! Regisztráció vagy Bejelentkezés.
     Részletes keresés
Főoldal > Adatvédelem
Iparkodom Adatvédelem
Áttekintés


Adatvédelem


Az Iparkodom.hu portál üzemeltője az ARVO Tanácsadó Kft. tiszteletben tartja a portált felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban a portál szolgáltatásainak fejlesztéséhez használjuk fel. Az adatfelvétel, adatfeldolgozás, és adatfelhasználás a hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően történik.


Jelen nyilatkozat nem vonatkozik azon internetes oldalakra, amelyek az Iparkodom.hu portálról hiperlinkkel érhetőek el.


Csak olyan személyes adatokat rögzítünk, amelyeket a felhasználó önkéntesen bocsát rendelkezésünkre, illetve ehhez az adatrögzítéshez, adatfeldolgozáshoz, illetve adatfelhasználáshoz a felhasználó kifejezetten hozzájárul.


Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel, illetve töröljük azokat ehhez kérjük írjon az ugyfelszolgalat@iparkodom e-mail címre, vagy használja a portálon található kapcsolati űrlapot. Amennyiben olyan kérdése van, amelyre a honlap Adatvédelem fejezetében nem kap választ, kérjük, küldje el az ugyfelszolgalat@iparkodom.hu címre.

Az oldal tetejére