Úgy tűnik Ön még nem regisztrált oldalunkon. Kattintson ide a gyors és egyszerű regisztrációhoz!
Üdvözöljük! Regisztráció vagy Bejelentkezés.
     Részletes keresés
Főoldal > Médiaajánlatok
Az Iparkodom.hu portálon ház körüli, építési, javítási és egyéb munkálatok elvégzésére kérhetnek ajánlatot magánszemélyek és cégek. A portálon regisztrált szakemberek a rögzített ajánlatérésekre jelentkezhetnek. Az oldal látogatói döntő részben ezek a szakemberek és ajánlatkérők.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az oldalon szakember szakterületeként megjelölhető szolgáltatások hirdetéseit nem áll módunkban megjeleníteni! Ezzel is óvni szeretnénk a portálon lévő tiszta verseny környezetet. Amennyiben Ön szolgáltató javasoljuk, hogy regisztráljon oldalunkon Szakemberként! Nem találja az Ön szolgáltatására jellemző szakterületet? Írjon nekünk!

Az oldal hirdetési felületeit az ARVO Tanácsadó Kft. értékesíti. A hirdetési feltételeiről és a hirdetési árakkal kapcsolatban keresse kollégáinkat a következő e-mail címen: mediaajnlat@iparkodom.hu

Barkács, villamossági, alkatrész.. kereskedések figyelmébe ajánljuk Partner programunkat!

Ha szeretné üzletét Ön is megjeleníteni boltkeresőnkben, vagy érdekli Önt kedvezményes hirdetési csomag ajánlatunk, amit kifejezetten üzletek számára alakítottunk ki, tekintse meg Partner programunk részletes leírását: kattintson ide!

Az oldal tetejére